FAQ

 

Welk materiaal gebruik je?
Ik gebruik jesmonite dat bestaat uit acrylpolymeren op waterbasis. Dit arcylhars is zeer stevig en voorlopig de meest duurzame in zijn soort. 
 
Wordt mijn product vernist?
Elke creatie wordt vernist zodat je langer van je kleigeluk kan genieten. 
 
Hoe maak ik de producten schoon?
Verzorg je ‘kleigelukkig’ met een vochtige doek. Gebruik geen agressieve chemicaliën en/of reinigingsmiddelen op deze oppervlakken om permanente schade te vermijden. Maakte je een vlek met bijvoorbeeld koffie, thee of wijn? Reinig de plek zo snel mogelijk.
Deze producten zijn niet vaatwasserbestendig.
 
Hoe wordt elk item verpakt?
Alles wordt verpakt met papier en karton. Zit er plastic in je pakketje? Dat is plastic dat ik hergebruikte. Ik nodig je uit om elke verpakkingsprop een nieuw leven te geven. Zelf koop ik bewust geen plastic verpakkingsmateriaal aan. Waarom? Less waste, more love. 
 
Wanneer mag ik mijn order verwachten?
Eerst en vooral: bedankt voor je bestelling en support! Ik verwerk orders binnen twee dagen tenzij anders gecommuniceerd op Instagram. Eens bij het postkantoor duurt het normaal gezien maximum drie dagen vooraleer het pakje de weg naar je huis heeft gevonden. Weet wel dat dit uitzonderlijk iets langer kan duren afhankelijk van de workload bij de postdiensten.
 
Kan ik een waardebon kopen?
Yes, you can! Selecteer via deze pagina voor welk bedrag en je ontvangt via mail een waardebon die je kan afdrukken. 
 
Mijn favoriete item is niet op voorraad, wat nu?
Ik maak elke collectie op buikgevoel. Dit betekent dat niet elk uitverkocht item meteen op stock zal zijn. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe collecties en nieuwtjes. Pas later verschijnt dit nieuws via Instagram
 
Ik wil een formaat/kleurencompositie op maat.
Op dit moment maak ik geen formaten op maat. Je mag altijd laten weten via Instagram of hello@kleigelukkig.be welk product je wil spotten. Ik hou rekening met je wensen voor plannetjes in de toekomst.
Wil je ‘kleigeluk’ in een bestaande vorm, maar in een andere kleur? Ga dan naar deze pagina waar je een bestelling op maat kan bestellen. 
 
Zit je vraag hier niet tussen? Stuur me een mail via hello@kleigelukkig.be