Reviews

"Ik ben kei gelukkig met mijn theelichthouders. Ze staan momenteel te pronken op de salontafel. Fijn en zorgvuldig ingepakt en een leuk kaartje met tekst erin was een aangename verassing. Waarvoor dank!"
Bianca
Klik Hier
"Net mijn pakje open gedaan en het is supermooi! Zalige kleur ook en prachtig verpakt. Dankjewel!"
Helen
Klik Hier
"Toen ik de eerste drop zag, was ik al verkocht. De frisse kleuren en de mooie ontwerpen: I loved it. Ik was toevallig ook net nog op zoek naar een houdertje voor mijn schilderpenselen en 'the wave' bleek daar ideaal voor te zijn. Ook gewoon zo fijn om op die manier een andere kleine ondernemer te steunen."
Fantina
"Wij zijn SUPER blij met de onderzetters. In het echt nog veel mooier dan online en we verschoten van de kwaliteit. Merci Jennifer!"
Alessia
"Ik heb ondertussen al verschillende dingen van kleigelukkig in huis, en hou van de vrolijke kleurtjes en mooie afwerking. Ook het feit dat het allemaal multifunctioneel kan gebruikt worden, vind ik top. Zo heeft de ovale schaal al dienst gedaan als decoratie in mijn living maar ook al in de badkamer gestaan als onderzetters voor mijn tandenborstelbeker."
Chavalie
Previous slide
Next slide

foto's door kleigelukkige klanten

What about you?

Heb jij een review voor kleigelukkig? Deel je ervaring via hello@kleigelukkig.be of via deze link.

en wie weet sta je naam hier tussen andere kleigelukkige fans.